top of page

 Raualøo selskapslokale

Skal du arrangera barnedåp, bursdag, konfirmasjon, eit møte eller konferanse i Rosendal? 
Då er Raualøo eit godt val!
 Den ombygde løa er tilrettelagt for rullestolbrukarar, gjev god plass til både slekt og vener. Alle kan samlast i eit lokale som byr på mykje lys frå store vindaugo og har ein sjarmerande atmosfære. 

Bryllaup, konfirmasjon og dåp

Du kan sjølv arrangera og setja opp borda slik du vil, og det er plass til 40-50 personar i salen. Etasjen over har ei sittegruppa, perfekt for å samlast før og etter sjølve middagen.
Raualøo er midt i blinken for konfirmanten til å snika seg unna med vener eller for dei som vil samlast til ein prat under bryllaupsfesten. 

Kurs og konferanse

Dersom du treng eit lokale til kurs eller konferanse i Rosendal så er Raualøo veleigna. Her finn du både projektor og lerret samt gratis WiFi. Om du har gjester som kjem langvegsfrå er det enkelt å koma seg til løa. Det er både busstopp og hurtigbåtterminal med samband til Bergen i gangavstand til lokalet. Ved løa finn du òg parkeringsplassar. 

Fullt utstyrt kjøken

Dersom de ønskjer det kan de enkelt laga maten dykkar sjølve. Kjøkenet har alt de treng til å laga mat og servera svoltne gjester.

Kontakt oss gjerne for å høyra meir om lokalet eller for å bestilla. Sjå biletgalleriet under for inntrykk frå Raualøo. Velkomen!

Selskapslokale

Raualøo høver for inntil 50 gjester. Her kan du feira alt frå dåp og konfirmasjon til bryllaup.

Sentral plassering

I gangavstand finn du Rosendal sentrum, med busstopp og hurtigbåt med korrespondanse til Bergen.

Kurs & konferanse
Dersom du skal arrangera eit møte, kurs eller konferanse finn du både projektor og lerret i løa.
WiFi​

Gratis WiFi er tilgjengeleg i heile løa, anten du vil halda kontakt med vener og kjente eller treng å halda deg oppdatert på jobb. 

Kjøken

 

Raualøo har eit eige kjøken som du disponerer. Det har alt du treng til å laga mat og servera gjestene. Steameren gjer at oppvasken går raskt.

Kontakt
bottom of page